Kommer sterkere tilbake

…Veldig snart. Må bare pakke kofferter først. Avreise til gamlelandet i morgen den dag for barna, tantebarn og meg selv. Maju og mannen blir igjen for å passe hus.

Sånn er livet.

De kommentarene jeg ikke har rukket å svare på ennå kommer jeg tilbake til når jeg er ferdiglandet. Og «Annerledesheter» fortsetter derifra, ettersom det fortsatt er et par tre ting til på listen til niesen som hun gjerne vil dele med dere.

I mellomtiden gleder jeg meg vanvittig til å komme tilbake til der jeg kommer fra!

en.wikipedia.org
Reklamer

8 kommentarer om “Kommer sterkere tilbake

  1. God ferie! Synes du er kjempflink til å beskrive «hverdagen» som utlending i utlandet – og gleder meg til å lese mer! Selv skal jeg på ferie til Frankrike, blir spennende siden jeg ikke snakker et ord fransk, men siden franskmenn er kjent for å være så vennlige mot folk som ikke klarer å si et ord på fransk så går nok det bra! (Mannen min som er engelsk kunne fransk, men det var før han lærte seg norsk – nå er han totalt «språk forvirret»)

    Liker

    1. Tusen takk for det! Og god tur til Frankrike, det går helt sikkert bra ifht språket, det er utrolig hvor mye man klarer å få sagt om basale behov med fingerspråk og ekstra kreativitet 😉

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s