69 928

Bilde

Så mange ord ble andre utkast av romanen. Puh. Den er på langt nær ferdig, men den begynner å ta en form jeg er tilbøyelig til å være fornøyd med. Nå er den overlatt til noen gode, velvillige sjeler som etter hvert skal komme tilbake til meg å si: «Kill more of those darlings!» og «show more, tell less!»

Og jeg gleder meg til å få såpass avstand til manus, at jeg kommer til å være enig med dem. I mellomtiden skal jeg pleie bloggen, så dere hører nok fra meg igjen veldig snart!   

 

 

Reklamer

2 kommentarer om “69 928

  1. Kille darlings må til, men er sårt. Er handlingen lagt til Paris? Ei fra min hjemby, Gro Trollet, skrev en krim fra Paris i fjor. Hun bor i Nantes, og sidene er krydra med «franskhet». Tvi Tvi!

    Liker

    1. Ja, de der darlingene er det vanskelig å skille seg av med, men, du har rett, det må til. Blir heldigvis lettere med tiden, kjenner jeg, og rødmer litt med tanken på hva jeg syntes var fantastisk skriving fra min side for bare et par år siden 😉 Handlingen foregår i Belgia, hvor jeg bor. Har ikke fått med meg den boken du nevner, men leste litt om den nå og må definitivt skaffe den neste gang jeg er i Norge – takk for tips!

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s