Mitt lille stykke Norge …

Er ikke melkesjokolade, men slike saker:

photo

Jeg får vann i munnen av bildet, men har ennå ikke funnet en verdig erstatning her nede. Norgesbesøket i forrige uke sørget for disse to posene, som jeg snek med meg opp på soverommet og spiste på senga etter at ungene hadde lagt seg og før mannen luktet lunta. Jeg deler ikke med noen. Nei, det gjør jeg ikke, altså. Men vondt i magen etterpå, det får jeg. Hver gang.

C’est la vie!

6 kommentarer om “Mitt lille stykke Norge …

 1. Ah, det er godsaker, det. Jeg trenger ikke gjemme dem for kona heller, for hun synes faktisk det er ekkelt. Er det mulig? Men jentungen derimot, hun er en alvorlig trussel som kan komme mellom meg og denne nytelsen. Jeg vet ikke hvordan de gjør det, men barn ser ut til å ha et avansert, integrert overvåkingssystem. Dette kommer online hvis det er godteri i huset. Noen ganger ønsker jeg at jeg virkelig hadde et ekte skriveloft jeg kunne snike meg opp på.

  Liker

  1. Hehe, helt enig, det er omtrent umulig å gjemme noe som inneholder sukker for barna, men lakrisbåtene mine har de til gode å finne – det hadde blitt krise dersom bare én eneste én var tatt! 😀 Vær glad for at du bare kan ta deg en rask tur til butikken, mens for meg er det snakk om måneder med venting 😉 Og nei, jeg fatter ikke at noen kan synes at lakrisbåter er ekkelt!! Dessuten, én i gangen holder ikke, det må være minst tre-fire i samme slengen. Så det sier seg selv at jeg må spise lakrisbåtene mine i fred 😀

   Liker

 2. Hekta der du også?
  Skipper for egen lakrisbåt er helt nødvendig. Og man trenger ikke mannskap. Nei takk 🙂
  Nyt 🙂
  Klem 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s