Dersom du ønsker deg en god latter

… Så leser du denne: Alle lever. Ingen forsvunnet.

I anledning 11 årsdagen til eldste sønn, er det på sin plass med reprise. Nå, fem år senere, klarer jeg faktisk å le av det selv, samtidig som jeg jo selvfølgelig vet at jeg ALDRI kommer til å arrangere en slik bursdag igjen:

«Prøv å rope gebrokne ordre på fremmedspråk mens du strever med å kontrollere – og faktisk sørge for at de ikke blir påkjørt av illsinte bilister som er drittlei av veiarbeid og ikke trenger se opp for snørrunger i tillegg – tretten gutter foran et publikum av selvtilfredse voksne som tripper forbi, sender kritiske blikk eller slenger kommentarer som jeg ikke forstår men skjønner av tonefallet at ikke er ment som noen sårt tiltrengt oppmuntring.»

ALDRI.

happy-smiley_650x400_61439186708

Reklame

2 kommentarer om “Dersom du ønsker deg en god latter

  1. Wow! Det der antar jeg var en erfaring for livet 😀 Synes det har vært vanskelig nok å organisere barn på fremmedspråk i mitt eget hjem, jeg 😉 Men denne «pakka» som hørtes så «enkel» ut viste seg jo unektelig å by på enkelte overraskelser, og har helt klart «a french touch»: hvorfor gjøre det enkelt når det kan gjøres vanskelig 😉 😀

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s